Darbo partijos tarybos nariai susitiko diskusijai

Šeštadienį, lapkričio 11 d., Darbo partijos tarybos nariai susirinko diskusijai. Susirinkimą sveikinimo žodžiu pradėjo l.e.p. Darbo partijos pirmininkas Šarūnas Birutis. 

„Neseniai Darbo partija atšventė savo 14-ąjį gimtadienį. Per tiek metų mes sutelkėme beveik 16 tūkstančių žmonių, kurie tiki tuo, ką darome, dėl kurių mes dirbame. Visi norime gyventi teisinėje, teisingoje, ekonomiškai konkurencingoje, socialiai solidarioje ir pilietiškoje visuomenėje. Šiandien mes turime numatyti aiškų algoritmą judėjimui į priekį, o bendra dvasia ir susitelkimas padės pasiekti šiuos tikslus“ - partiečiams kalbėjo l.e.p. Partijos pirmininkas Š. Birutis.

Š. Birutis susirinkusius Tarybos narius dar kartą pasveikino su gimtadieniu ir palinkėjo vidinės laisvės.

„Tik laisvas žmogus gali kurti laisvą visuomenę, todėl būkime laisvi savo vidumi. Linkiu visiems drąsos kurti, klysti ir pripažinti klaidas. Neklysta tie, kurie nedirba. Linkiu meilės ir tolerancijos, nes per 14 metų partija jau tapo šeima“, - partiečiams linkėjo l.e.p. Darbo partijos pirmininkas. 

Po Š. Biručio kalbos, gausiai televizijos bokšte susirinkę darbiečiai sprendė Partijai aktualius klausimus, Tarybos nariai teikė savo pasiūlymus, diskutavo tarpusavyje ir iškeltiems uždaviniams ieškojo sprendimų. 

Po darbingos valandos Tarybos nariai klausėsi specialiai į diskusiją atvykusių lektorių paskaitos, sėmėsi naujų žinių, nevengė išsakyti savo nuomonės bei užduoti rūpimų klausimų. Pasibaigus susitikimui su lektoriais, atvykusiųjų laukė paruošta staigmena – žinomo Lietuvos iliuzionisto pasirodymas, kuriame netrūko stebinančių, originalių ir dar nematytų triukų. Darbiečiai ne tik stebėjo pasirodymą, tačiau ir patys tapo mago pagalbininkais. Publiką iliuzionistas sužavėjo savo išskirtiniais ir efektingais numeriais bei puikiu humoro jausmu.

Kadangi Darbo partija neseniai atšventė savo 14-ąjį gimtadienį, šia proga buvo paruošta ir šventinė vakarienė. Prie gardžių vaišių ir kavos puodelio darbiečiai dalijosi vakaro įspūdžiais, bendravo su savo kolegomis, nepraleido progos aptarti ir Partijos darbinių reikalų.