Darbo partijos Vilniaus rajono skyrius pradeda darbą

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus rajono skyriaus laikinoji pirmininkė Vilija Filipovičienė darbiečius pakvietė išsirinkti naująjį skyriaus vedlį. Pasisveikinti su partiečiais ir pasidžiaugti vis labiau aktyvėjančiu skyriumi atvyko ir kandidatas į Darbo partijos pirmininkus Viktoras Uspaskich

Susirinkimą pradėjo l.e.p. skyriaus pirmininkė Vilija Filipovičienė, kuri apie Vilniaus rajono darbiečius pasakė daug gražių žodžių ir pasiūlė nieko nelaukus išsirinkti naująjį skyriaus pirmininką.

„Atėjo laikas išsirinkti skyriaus vedlį. Mūsų skyrius tikrai geras, darbštus ir pasirengęs dirbti. Esu įsitikinusi, kad jį perleisime į geras rankas“, - sakė V. Filipovičienė.

Iš karto po V. Filipovičienės žodžių Vilniaus rajono darbiečiai nusprendė, kad toliau į priekį skyrių turėtų vesti Tadeuš Orševski.

„Noriu visiems padėkoti, kad mane išrinkote skyriaus pirmininku. Pasistengsiu pateisinti jūsų lūkesčius. Dėsiu visas jėgas. Tikiuosi, kad buvusi pirmininkė taip pat toliau aktyviai dalyvaus veikloje. Dėkoju Vilijai už pagalbą, už perduotą patirtį“,- sakė T. Orševski.

Skyrius pasitvirtino ir naują komandą – išrinkti pavaduotojai, taryba ir kiti valdymo organai. 

Sekantis klausimas buvo dėl kandidato į Darbo partijos pirmininkus iškėlimo. Vienbalsiai buvo nuspręsta, kad juo turi tapti Darbo partijos Garbės pirmininkas Viktoras Uspaskich.

Susirinkimo metu buvo patvirtinti ir delegatai į jau šį sekmadienį, balandžio 15 d., įvyksiantį Darbo partijos suvažiavimą.

Priėmę skyriui reikalingus sprendimus, darbiečiai pakvietė pasisakyti kandidatą į Darbo partijos pirmininkus Viktorą Uspaskich. „Einu į Darbo partijos pirmininkus ne pasipuikuoti. Man tai nėra naujas dalykas ar kažkokia ambicija. Noriu šioje valstybėje sulaukti senatvės. Man ne vis tiek, kas čia vyksta. Turiu nemažai patirties, todėl tikrai daug ką galime kartu nuveikti“, - partiečiams kalbėjo V. Uspaskich.

Darbo partijos Garbės pirmininkas pristatė ir savo programos gaires. Pasak jo, ši programa unikali. Svarbiausias tikslas bus šios programos esmę perteikti partiečiams ir visiems Lietuvos žmonėms. Ją pateikti taip, kad kiekvienas gyventojas suprastų, kas joje parašyta. 

„Aš neketinu agituoti, kad už mane balsuotumėte. Aš atėjau pasakyti, kad jei už mane balsuosite, turėsite lygiai taip pat intensyviai dirbti. Nes vienas, net ir turėdamas geriausias idėjas ir geriausią programą, nieko nepadarysiu. Jeigu balsuosite už mane, vadinasi įsipareigojate dalį laiko ir energijos atiduoti bendram darbui. Kitaip nebalsuokit“, - partiečiams kalbėjo V. Uspaskich.