Sveikinimas Darbo partijos 13-ojo gimtadienio proga

Mieli bendražygiai, kolegos, draugai,

šiandien Darbo partijai sukanka 13 metų. Daugiau kaip dešimtmetį einame petys petin ir pasitinkame visus pasitaikančius išbandymus. Bet juos drąsiai atremiame, nes Darbo partija - tai kiekvienas mūsų, mieli bendražygiai, tai mūsų visų idėjos, iniciatyvos, darbas. Partija stipri, kol stiprūs esame mes. Kol esame atsakingi ne tik už save, savo žodžius, savo darbus. Kol nepamirštame, kad esame atsakingi ir už einančius greta. Mūsų stiprybė visada buvo vienybėje.

Ir niekas nesakė, kad visada turi būti lengva. Juk lengvai pasiektos pergalės niekada nebus tokios prasmingos ir įkvepiančios kaip tos, dėl kurių reikia iš tiesų pakovoti. Šiandien, pasitikdami 13-ąjį partijos gimtadienį, prisimename, kad niekur nedingo mūsų tikslas sukurti gražesnę ir laimingesnę mūsų šalies ateitį. Niekur nedingo mūsų idėjos, vertybės ir siekiai. Noriu tikėti, kad šiandien jie stiprūs kaip niekada.

13-ojo Darbo partijos gimtadienio proga dėkoju Jums už atsidavimą, palaikymą bei draugystę ir linkiu visiems susiklausymo, supratimo ir tikėjimo. Savimi ir esančiais šalia.

Laikinasis Darbo partijos pirmininkas Vytautas Gapšys