V. Mazuronis: opozicijos spektaklis baigėsi, galima grįžti prie darbų

Opozicijos organizuotas priešrinkiminis spektaklis Seime baigėsi. Interpeliacija žemės ūkio ministrei Virginijai Baltraitienei nepavyko ir galime tęsti darbus, teigia Darbo partijos pirmininkas Valentinas  Mazuronis.

„Akivaizdu, kad rinkimuose vienos politinės jėgos leidžia sau viską, nelyginant vyktų koks karas. Man sunku suprasti, kaip likus vos kelioms dienoms iki rinkimų, tyčia ar  netyčia, opozicija bando sugriauti Vyriausybę ir 2-3 mėnesiams šalyje įvesti chaosą? Nejaugi valstybės interesai jau visai nebesvarbūs? Džiaugiuosi, kad Seimo narius ministrės V. Baltraitienės atsakymai tenkino, galima grįžti prie darbų, kurie tikrai nesibaigs rinkimais. O interpeliacijai ir nepasitikėjimui V. Baltraitiene pagrindo tikrai nebuvo. Tai tiesiog eilinis bandymas ją sukompromituoti“, – sako V. Mazuronis.

Šiandien Seime buvo balsuojama ar žemės ūkio ministrės V. Baltraitienės atsakymai į interpeliacijos rengėjų klausimus tenkina Seimo narius. Ministrės atsakymus palaikė 77 Seimo nariai, nepalaikė – 25, o susilaikė – 7.