V. Uspaskich molėtiškiams: turime įvertinti savo galimybes, stiprybes ir pradėti veikti

Pirmadienį, kovo 26 d., Viktoras Uspaskich atvyko susitikti su Molėtų gyventojais. Pasikalbėti su Darbo partijos Garbės pirmininku Molėtų viešojoje bibliotekoje susirinko pilna salė molėtiškių.

Plojimais pasitiktas kandidatas į Darbo partijos pirmininkus susirinkusius paragino nesivaržyti ir užduoti rūpimus klausimus.

V. Uspaskich pokalbį pradėjo trumpai pristatydamas savo ruošiamą programą. Jis pateikė ir konkrečius įstatymus, kuriuos reikia keisti. 

“Mes turime nusistatyti strateginę sritį, kurią turime vystyti. Ne į aukštąsias technologijas turime kreipti savo dėmesį. Mes Silicio slėnio tikrai nenukonkuruosime. Turime įvertinti savo galimybes, savo stiprybes ir pradėti veikti. Savo jėgas turime kreipti į maisto ir smulkiąją pramonę. Tačiau tam reikia gerinti sąlygas. Sukurti tokias, kurios būtų geresnės nei aplinkinėse valstybėse. Sukūrus čia geresnes sąlygas negu užsienyje, investicijos į mūsų šalį padidės dešimtį kartų”, - pasakojo V. Uspaskich.

Kandidatas į Darbo partijos pirmininkus pristatė svarbiausias programos gaires, o išsamiai apie ją papasakoti prižadėjo per Darbo partijos suvažiavimą – balandžio 15 d.

“Rudenį važiuosiu į kiekvieną skyrių. Pasakosiu partiečiams, kad jie ne tik patys suprastų, bet ir visiems aplinkiniams mokėtų ir galėtų paaiškinti, kokie svarbiausi partijos tikslai, siekiai”, - teigė Viktoras Uspaskich. Išgirdę apie ruošiamą programą, molėtiškiai ėmė aktyviai uždavinėti klausimus. Žmonės domėjosi Darbo partijos situacija, užsienio politika, situacija regionuose. Pasibaigus diskusijai ir Viktorui atsakius į visus žmonių klausimus, Darbo partijos Garbės pirmininkas pažadėjo netrukus ir vėl atvykti į Molėtus.

“Atvažiuosiu į jūsų kraštą dar ne vieną kartą. Drauge Molėtuose sukursime tikrai gerą, stiprų, aktyvų skyrių”, - atsisveikindamas Molėtų gyventojams tarė V. Uspaskich.