Biržų skyriaus taryba į partijos pirmininkus siūlo R. Vaiginą ir I. Kačinskaitę-Urbonienę

Vakar, lapkričio 16 d., Darbo partijos Biržų skyriaus išplėstinės tarybos posėdyje vyko intensyvios diskusijos apie po rinkimų išmoktas pamokas, ateities tikslus, partijos planus ir artėjantį suvažiavimą. Posėdžio metu Biržų darbiečiai, kuriuos aplankė ir laikinai partijos pirmininko pareigas einantis Vytautas Gapšys bei atsakingoji Darbo partijos sekretorė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, taip pat aptarė galimus kandidatus Darbo partijos pirmininko pareigoms užimti. Į šį atsakingą postą nutarta siūlyti Ritą Vaiginą bei I. Kačinskaitę-Urbonienę.

"Partijoje svarbiausia yra žmonės. Žmonių, kurie myli savo darbą, turi idėjų, tikslų, tiki tuo, ką daro. Mūsų partijoje tokių žmonių daug. Ir ne tik Biržų skyriuje. Neabejoju, kad šie žmonės toliau vieningai dirbs bei gruodžio 11 d. atsakingai rinks naują Darbo partijos lyderį", - sakė laikinasis Darbo partijos pirmininkas V. Gapšys.

Kartu su V. Gapšiu į Biržus atvykusi I. Kačinskaitė-Urbonienė padėkojo Biržų skyriui už pasitikėjimą bei rezultatus praėjusiuose Seimo rinkimuose bei pabrėžė, jog partijos laukiantis naujas etapas kaip tik ir turi prasidėti nuo komandinio darbo. Už gerą darbą rinkiminės kampanijos metu Biržų skyriui buvo įteikta  padėka.

"Noriu pasidžiaugti Darbo partijos Biržų skyriumi, jo narių sutelktumu, siekiant bendrų tikslų. Tai vienas aktyviausių ir darbščiausių skyrių, kuris praėjusiuose Seimo rinkimuose pasiekė tikrai gerų rezultatų ir įrodė, jog vieninga komanda - didelė vertybė, kuriai nėra neįveikiamų užduočių", - Biržų skyriaus išplėstinėje taryboje teigė atsakingoji sekretorė I. Kačinskaitė-Urbonienė.