Darbo partijos Elektrėnų skyrius turi naują pirmininką

Ketvirtadienį, birželio 14 d., įvyko Elektrėnų darbiečių susitikimas, kurio metu buvo renkamas naujasis skyriaus pirmininkas.

Susitikimą savo pranešimu pradėjo l.e.p. Darbo partijos Elektrėnų skyriaus pirmininkas Gediminas Sabaitis, kuris papasakojo, kodėl jam svarbi Darbo partija, kodėl yra jos narys ir kokia jo Lietuvos ateities vizija. 

„Darbo partija turi paruošusi puikią programą. Vienas mano vaikas jau išvykęs iš Lietuvos. Noriu, kad kitas mano vaikas liktų tėvynėje ir čia kurtų savo ateitį. Noriu, kad mūsų tėvai, seneliai galėtų Lietuvoje oriai gyventi“, - sakė l.e.p. Darbo partijos Elektrėnų skyriaus pirmininkas Gediminas Sabaitis. 

Jis taip pat išreiškė tikėjimą, kad Elektrėnų skyrius turi puikią ateitį, gali būti stiprus ir aktyviai veikti. 

Po šio pasisakymo buvo iškelti kandidatai į Elektrėnų skyriaus pirmininkus. Partiečiai vieningai nutarė, kad skyriui vadovauti turi Gediminas Sabaitis. 

„Skyriaus pirmininko išrinkimas – svarbus žingsnis. Todėl nesustokite ir judėkite į priekį, organizuokite susitikimus, bendraukite ir veikite kartu“, - sakė Darbo partijos atsakingoji sekretorė Ingrida Karpuškaitė. Posėdžio metu taip pat buvo išrinkta ir patvirtinta Darbo partijos Elektrėnų skyriaus vadovybė, į skyriaus gretas priimti nauji nariai.

Vėliau buvo aptartas artėjantis sąskrydis, į kurį atvykti partiečius paragino atsakingoji sekretorė Ingrida Karpuškaitė. Ji trumpai papasakojo numatomą sąskrydžio programą, laukiančius koncertus, pramogas ir paskatino jam pradėti ruoštis kuo skubiau.