Šiaulių darbiečiams patikėtos atsakingos pareigos

Rugsėjo mėnuo Šiaulių Darbo partijos skyriui prasidėjo puikiais rezultatais – miesto tarybos posėdyje patvirtintas ir pradėjo dirbti Darbo partijos iškeltas kandidatas į Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojus Marijus Velička. Jis bus atsakingas už Strateginės plėtros ir ekonomikos bei Urbanistinės plėtros ir ūkio departamento darbą.  

M. Velička teisininkas, buvęs krašto apsaugos viceministras.  Miesto taryba tinkamai įvertino Marijaus patirtį bei profesinę kvalifikaciją ir patikėjo vienas atsakingiausių ir reikšmingiausių miesto sričių. 

Rugsėjo mėnesio pradžioje  Darbo partijai  buvo patikėtos ir kitos nemažiau svarbios - Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininko pareigos, į kurias išrinkta „darbietė“ miesto tarybos narė Angelė Kavaliauskienė. Svarūs darbai buvo aptarti ir įprasminti Šiaulių dienose, kur Šiaulių m. skyriaus Darbo partijos pirmininkė  Danguolė Martinkienė ir partijos nariai bendravo su miestiečiais, kvietė klausytis ir patiems išbandyti  Gongų muzikos poveikį.   Patys drąsiausi piešė miesto ateitį ir bandė labirintuose atspėti miesto PIN kodą. Šventinę nuotaiką vainikavo miestiečių eisena, kurioje kiekviena organizacija galėjo išsiskirti  savitumu. Pasidžiaugę gražiai prasidėjusiu rudeniu suskubta ruoštis aktualiems darbams – Darbo partijos pirmininko rinkimams.