Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus pirmininku išrinktas Mantas Stulgaitis

Spalio 25 d. vykusiame visuotiniame Vilniaus miesto skyriaus susirinkime vyko skyriaus pirmininko rinkimai. Absoliučia balsų dauguma pirmininku buvo išrinktas ilgametis partijos narys Mantas Stulgaitis.

34 m. M. Stulgaitis yra įgijęs Viešojo administravimo ir Socialinio darbo medicinoje išsilavinimus, dirbęs įvairiose pareigose socialinės apsaugos sistemos institucijose. Nuo 2021 m. iki 2023 m. jis buvo Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys, Darbo partijos frakcijos seniūnas.

„Džiaugiuosi Manto pergale rinkimuose, jis yra ilgametis partijos narys, pradėjęs savo politinį kelią nuo narystės Jaunimo organizacijoje „Darbas“. Akivaizdu, kad jis turi daug patirties ir kompetencijų, kad galėtų imtis skyriaus lyderio pozicijų. Šios savybės, kartu su jo energija, jaunatvišku požiūriu ir užsidegimu, suteiks naują impulsą ir atneš teigiamus pokyčiui skyriui. Naujajam pirmininkui tenka atsakinga užduotis – mobilizuoti skyrių ir paruošti jį artėjantiems rinkimams. Kviečiu vilniečius, pritariančius Darbo partijos idėjoms ir siekiams, jungtis prie skyriaus ir prisidėti prie jo atsinaujinimo“, - sakė Darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis. Į skyriaus pirmininko postą taip pat pretendavo Darbo partijos narys Valerijus Legatas.