Darbo partijos Biržų skyriuje nauju pirmininku išrinktas Valdemaras Valkiūnas

Spalio 16 d. Darbo partijos Biržų skyriaus visuotinio ataskaitinio - rinkiminio narių susirinkimo metu, išrinktas naujasis skyriaus pirmininkas – Valdemaras Valkiūnas.  Pirmąja pirmininko pavaduotoja išrinkta Alė Pocienė.

Naujasis Biržų skyriaus pirmininkas Valdemaras Valkiūnas tikina, kad su nauja, pasipildžiusia komandos jėga ir toliau bus tęsiami jau suplanuoti darbai ir keliami nauji rinkiminiai tikslai. Bet viena aišku, kad bendrą sėkmę lydės ne tik atskiri kiekvieno gebėjimai, galimybės, bet visos Biržų skyriaus komandos susitelkimas, vienybė ir atkaklumas.

Pristatydamas Biržų skyriaus tikslus ir siekius, Valdemaras Valkiūnas pažymėjo, kad pirmas tikslas tinkamai pasirengti savivaldos rinkimams.

„Šiuo metu ypač svarbu sustiprinti Biržų skyriaus komandą ir pasiekti, kad mero ir savivaldybės tarybos rinkimų programa atitiktų gyventojų lūkesčius, įrodyti, kad Darbo partija gali išties nuveikti labai daug žmonių labui. Tikiu, kad ši partija bus Lietuvos avangardas, kuri jungs ir vienys“, - sako naujasis skyriaus pirmininkas.

Sveikiname skyriaus pirmininką ir tikime, kad jo kompetencija, ryžtingumas ir neabejingumas tam kas vyksta, leis tinkamai atstovauti savo krašto žmonių interesams.