Darbo partijos Kauno miesto skyriuje nauju pirmininku išrinktas Marijus Velička

Gegužės 23 d. Darbo partijos Kauno m. skyriaus visuotinio ataskaitinio - rinkiminio narių susirinkimo metu, balsų dauguma išrinktas naujasis skyriaus pirmininkas – Marijus Velička. Pirmininko pavaduotojais patvirtinti Rasa Špokienė ir Martynas Maulė.

Susirinkimo metu taip pat išrinkta ir patvirtinta skyriaus taryba bei kiti valdymo organai. Taip pat į susirinkimą naujojo skyriaus pirmininko pasveikinti atvyko ir Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich, LR Seimo narys Prof. dr. Vigilijus Jukna, o skyriaus narių gretas papildė dar ir nauji nariai.

Naujasis Kauno m. skyriaus pirmininkas M. Velička tikina, kad su nauja, pasipildžiusia komandos jėga ir toliau bus tęsiami jau suplanuoti darbai ir keliami nauji rinkiminiai tikslai. Bet viena aišku, kad bendrą sėkmę lydės ne tik atskiri kiekvieno gebėjimai, galimybės, bet visos Kauno m. skyriaus komandos susitelkimas, vienybė ir atkaklumas.
Pristatydamas Kauno m. skyriaus tikslus ir siekius, M. Velička pažymėjo, kad pirmas tikslas tinkamai pasirengti savivaldos rinkimams.

„Šiuo metu ypač svarbu sustiprinti Kauno m. skyriaus komandą ir parengti mero ir savivaldybės tarybos rinkimų programą, atliepiančią gyventojų lūkesčius ir įrodyti, kad Darbo partija gali išties nuveikti labai daug žmonių labui“, - sako naujasis skyriaus pirmininkas.

Sveikiname skyriaus pirmininką ir tikime, kad jo kompetencija, ryžtingumas ir neabejingumas tam kas vyksta, leis tinkamai atstovauti savo krašto žmonių interesams.